PCR Test Bedrijven

Bos en Lommerweg 365,

1061 DH Amsterdam

Bel ons

020 782 0040

Gratis PCR Test Bedrijven?

Wanneer uw werknemers (eigenaar, loondienstmedewerker of zzp-er) in contact zijn geweest met iemand die positief getest is op corona of wanneer er symptomen zijn van een corona-infectie, dan komen zij in aanmerking voor een gratis sneltest. 
Bij de sneltest, ook wel de antigen-test genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-COV-2 aanwezig is.

Binnen 15 minuten na de testafname ontvangt de werknemer per e-mail een positieve of negatieve testuitslag en weet iedereen waar die aan toe is. Geïnteresseerd? Vul dan het formulier hiernaast in. PCR test bedrijven is een speciale dienst, vraag ernaar bij onze medewerkers.

Heeft u meer dan 30 medewerkers die getest moeten worden, dan kunnen wij kosteloos op bezoek komen. U heeft meteen de uitslag.

 

Vul hiernaast het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Maak een pcr test afspraak

Snelle PCR Test locatie

Veelgestelde vragen

Informatie

Contact informatie

Plan nu een afspraak

Plan vandaag nog je coronatest afspraak in en ontvang binnen 1 minuut je afspraakbevestiging.

SnellePcrTest Amsterdam is onderdeel van T-Reizen B.V. – KvK 70515980 – Copyright © 2021. All rights reserved.

 

Als klant heeft u keuze uit twee testmogelijkheden.

  • De eerste is de “klassieke” neus-keelswab. 
  • De tweede mogelijkheid is een speekseltest waarbij u geen keel en neusswab krijgt. 

De PCR en sneltesten die wij gebruiken zijn goedgekeurd oftewel ‘gevalideerd’ door het RIVM en voldoen daarmee aan de eisen zoals gesteld door de GGD en RIVM. Afhankelijk van beschikbaarheid maken wij gebruik van Roche en Abbott Panbio. De Roche Sneltest heeft een specifiteit van 99,68% en een sensitiviteit van 96,52 %. De Abbott Panbio heeft een sensiviteit van 93.3% (98,2% voor gevallen met Ct waarde   ≤ 33) en een specifiteit van 99.4%.

Test u voor 13:00 ontvangt u dezelfde dag voor 18:00 uw uitslag per e-mail. Test u na 13:00 uur ontvangt u uw certificaat uiterlijk om 23:59. Wij streven ernaar om u binnen 20 minuten te voorzien van de sneltest uitslag per e-mail. 

In plaats van een wattenstaaf in de neus en keel dient men bij de speekseltest in een speciaal ontworpen bakje te spugen.

Deze test is goedgekeurd door het RIVM.

Onze PCR – testen; de speeksel en keel-neusswab zijn internationaal erkend. Bij een negatieve testuitslag ontvangt u uw internationaal erkende reisverklaring.